[ het bedrijf ]

Een van de oudste documenten in ons bezit is een factuur van A. Engels-Michiels, ze dateert van 1956. Alfons Engels was de opvolger van zijn eerste schoonvader J.F. Van der Meer. Op de factuur staat het telefoonnummer dat nu nog steeds voor ons kantoor in Antwerpen geldt, 32 70 43.

Lees meer…

Medewerkers​​

Wat ooit begon als een eenmanszaak groeide gestaag tot een onderneming. De familiale basis werd aangevuld met bekwame medewerkers. Het huidige team staat garant voor meer dan 100 jaar ervaring en geeft u met ingetogen enthousiasme en de nodige dosis rationaliteit raad bij het nemen van moeilijke beslissingen in vaak emotionele omstandigheden.

Lees meer…

Fotogalerij

Enkele beelden van onze vestigingen en infrastructuur, maar ook een greep uit het assortiment urnen, mini-urnen en assieraden.

IN DE PERS

[ nieuws- en mediaberichten ]

Op stap met een begrafenisondernemer

Er zijn van die jobs die tot de verbeelding spreken. Zoals begrafenisondernemer, bijvoorbeeld.

Vitaya ging op stap met Barbara Verstraeten, begrafenisondernemer in Antwerpen.

Interview door Frauke Jo

Verhuis Zuster Mary Deluil-Martiny

Zuster Mary Deluil-Martiny is veilig vertrokken richting Rome. Het lichaam van de zuster werd vanochtend uit het Heilig Hart van Jezus-klooster in Berchem opgehaald. De zusters verhuizen naar Rome, en het perfect bewaarde lijk van hun stichtster gaat mee. Dat was wel een hele operatie. Bekijk het volledige bericht en ATV-reportage.