Koffietafel

Pontes koffietafels

Een koffietafel bestaat meestal uit 3 broodjes met keuze uit divers beleg, 1 koffiekoek, koffie, thee en eventueel een afsluitende door de aanwezigen gekozen drank. Speciale wensen zoals: broodjes zonder boter, zachte broodjes, gereserveerde plaatsen voor de familie, tafellinnen, speciaal tafelgarnituur, langer dan 2 uur aanwezig, en zo verder, moeten aangevraagd worden.

Voor uitvaartmaaltijden in het crematorium Pontes, moet het aantal deelnemers aan de maaltijd de dag voor de uitvaart uiterlijk om 12.00 uur worden opgegeven. Wij zullen u in de loop van de voormiddag het aantal opvragen. Op zaterdag en zondag kunnen bij Pontes geen aantallen worden doorgegeven. Voor een maaltijd op maandag moet men als gevolg het aantal deelnemers uiterlijk op vrijdag om 12.00 uur opgeven. Meestal worden een aantal genodigden als reserve bijgeteld. Let wel: het opgegeven aantal zal steeds gefactureerd worden. Bij zelfstandige zaal- en restaurantuitbaters is de opgave van het aantal deelnemers aan de koffietafel wel op zaterdag mogelijk.

In ons rouwcentrum in Hoboken kunnen we in de Vanriet-zaal tot maximaal 30 personen ontvangen voor een klassieke koffietafel, maar ook alternatieve maaltijden en recepties kunnen verzorgd worden.

(foto: Pontes)

Terug naar A – Z Index