Team

Rudi en Barbara Vercauteren – Verstraeten

Barbara Verstraeten en Rudi Vercauteren zijn de zaakvoerders van Verstraeten Uitvaartzorg.

Al meer dan 20 jaar werkt Barbara – als vijfde generatie- in de familiezaak, die ze in 2017 met haar echtgenoot Rudi overnam van haar ouders. Samen maken ze van Verstraeten Uitvaartzorg een dynamisch en open huis. In de emotioneel woelige periode van verdriet en afscheid staan zij en hun team voor je klaar.

Onder invloed van zijn ervaringen in grote internationale bedrijven leiden ze Verstraeten Uitvaartzorg als een bedrijf dat de vinger aan de pols houdt van deze tijd en zijn ontwikkelingen.  Toch bieden Barbara en Rudi ook alle ruimte voor menselijkheid en verstilling… een uitzonderlijk evenwicht.

Bart Verhulst

Al bijna 25 jaar werkt Bart bij Verstraeten Uitvaartzorg, hij heeft dus al ontelbare families bijgestaan in afscheid nemen. Hij voert gesprekken met families, hij begeleidt je in de keuzes die je kan maken bij een voorafregeling, hij kent alles van grafmonumenten en concessies, hij staat in voor de verzorgingen, hij leidt ceremonies… Bart ‘ademt’ het vak van uitvaartondernemer en kent elk klein hoekje ervan. Hij zit niet graag te lang stil en wisselt intense gespreksmomenten en nauwkeurige administratie graag af met de handen uit de mouwen steken.

Stef Verdoodt

Vanuit de evenementen- en televisiesector volgde Stef zijn hart naar meer menselijkheid en zo kwam hij in de uitvaartsector terecht. Hij heeft er nog geen dag spijt van. Met een open en zachte blik begeleidt Stef gesprekken, voelt hij families aan en schrijft hij teksten die hij voorleest tijdens plechtigheden. Stef legt zich ook toe op het maken van fotoreportages met muziek en je kan bij hem terecht voor het bestellen van gedenksieraden.

Mijn bestelling 0