[ uitvaartzorg ]

Onze kennis, uw vertrouwen…

Verstraeten Uitvaartzorg is een familiale begrafenisonderneming van de vijfde generatie. Zeer gespecialiseerd en steeds op zoek naar toepasbare innovaties.

Een afspraak voor een uitvaartbespreking wordt in overleg tussen nabestaanden en ons gemaakt. Vrijwel altijd op dezelfde dag van een oproep. De besprekingen kunnen op elk moment van de dag, ook tijdens het weekend; op  kantoor, vaak bij de familie thuis, niet aan een perimeter gebonden.

In Antwerpen – Centrum, op de Minderbroedersrui 35 ontvangen we in een antiek directiekantoor van een voormalige bank. Achter de geklasseerde gevel kunnen we in alle rust besprekingen houden. Dit kantoor richt zich ook op de wereld. Het multiculturele Antwerpen vraagt regelmatig  repatriëringen naar een land van oorsprong; ook hier zijn we terdege in onderlegd. Onze technische en administratieve knowhow en een wereldwijd netwerk met bekwame collega’s vormen een solide basis voor een vlotte repatriëring.

Aula | Kioskplaats 105, 2660 Hoboken
Jan Vanriet zaal | Kioskplaats 105, 2660 Hoboken
Jan Vanriet zaal | Kioskplaats 105, 2660 Hoboken
Kantoor Antwerpen | Minderbroedersrui 35, 2000 Antwerpen
Kantoor Antwerpen | Minderbroedersrui 35, 2000 Antwerpen
[metaslider id="1035"]

 

Het rouwcentrum in Hoboken op de Kioskplaats 105/111, met verzorgingsruimte, koeling, opbaring en kapel (aula / lounge / salon) , winkel, magazijn, garages, is uitgebreid met een stijlvolle, moderne polyvalente zaal.

Besprekingen, recepties, koffietafels voor kleine groepen, kunnen hier in een eigentijds kader plaatshebben. Ook werd een kantoor bijgebouwd met alle moderne voorzieningen.

Ons streven naar het beste is het gevolg van onze aandacht voor elk detail. De samenstelling en ruime keuze van goederen zijn het gevolg van de verscheidenheid van onze klanten. Ook eenvoud moet stijlvol.

Stijl, verfijning en toewijding zijn voor sommigen slechts een basisvoorwaarde voor een passend afscheid. De opbaring, taal, uitrusting, inrichting gebouwen, aanbod van rouwdrukwerk, kisten, urnen, bloemen, as-juwelen, columbaria en urnenvelden komen tegemoet aan de uiteenlopende wensen van onze klanten.

Samen met nabestaanden zoeken we naar een persoonlijk, helend afscheid. Een passend ritueel dat het leven in schoonheid afsluit, zodat familie en vrienden met een schat ergens diep in het hart, de levensdraad terug kunnen opnemen.

De laatste tijd denken mensen meer na over hun einde en het ritueel dat daar bij past. Het spreekt vanzelf dat wij hen hierbij van dienst zijn. De inschrijving van de laatste wilsbeschikking in het bevolkingsregister en het verzekeren van de uitvaartkosten hoort bij onze dienstverlening.

Barbara en Rudi Verstraeten – Vercauteren, zaakvoerders